ACTIVITATS DE PRIMAVERA

Proposem a les vacances escolars de primavera unes colònies de curta durada (3 dies, 2 nits) a la casa de Can Grau, al bell mig del Parc del Garraf, i pertanyent al municipi de l’Olivella (Barcelona). Acompanyant-nos en aquesta aventura infants dels grups de petits i mitjans dels esplais Tricicle i Bellvitge, amb el seu equip de monitors i monitores.

Realitzarem descobertes de l’entorn, excursions, jocs de nit, dinàmiques de grup i vida quotidiana. Aprofitarem per veure estels donat la baixa contaminació lumínica de la zona, apartada del nucli urbà.

Joves (13-17anys)

Programació Joves curs 2018/19

La proposta d’activitats de lleure s’ha creat a partir dels interessos dels nois i noies, tot adequant els objectius educatius a l’etapa evolutiva de cada jove i les seves necessitats.

Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
Dissabte
Esquirols

Nois/es nascuts 2006-2003

 • Espai Jove – projectes al barri
 • Cine – Forum Jove
 • Excursions i Festes Populars

Què fem a cada taller?

 • Espai Jove – projectes al barri: espai educatiu on els nois i noies poden participar en accions socials al barri, així com gaudir del seu temps de lleure.
 • Cine – Forum Jove: a través de la visualització de curtmetratges, treballaran inquietuds i temàtiques que a ells i elles els interessa en el seu dia a dia.

I què fem els dissabtes?

Els dissabtes són molt especials per a l’Esplai, són dies on infants,  joves, monitors i famílies realitzem activitats variades (ex excursions a la muntanya, rutes en patins, colònies en família…).

Quotes

Preus curs 2018/19

 

Dies a la setmana Preu activitat diària Preu recollida escolar
1 dia 25€/mes 9€/mes
2 dies 34€/mes 16€/mes
3 dies 39€/mes 22€/mes
4 dies 44€/mes 26€/mes
5 dies 49€/mes 28€/mes
Joves 16€/mes

Matrícula 27€

Documents

Quotes

Dies 
Preu
Preu recollida escolar
1 dia 25€/mes 9€/mes
2 dies 34€/mes 16€/mes
3 dies 39€/mes 22€/mes
4 dies 44€/mes 26€/mes
5 dies 49€/mes 28€/mes
Matrícula 27€

 

Documents per a inscripció

A continuació us podeu descarregar els documents que cal que ompliu i signeu per a formalitzar la inscripció a l’Esplai Can Serra:

Recordeu que també cal portar:

 • Fotocòpia del DNI del pare/mare o tutor/a legal.
 • Fotocòpia de la targeta de la seguretat social de l’infant.
 • Fotocòpia del carnet de vacunacions del nen/a

Estudi Assistit

Per tal de poder complementar les necessitats reals i educatives dels infants del barri, des de l’Esplai oferim diferents espais d’estudi, tot treballant conjuntament amb les escoles referents.

Quins espais d’estudi realitzem?

 • TEA “Taller d’Estudi Assistit”: de dilluns a dijous de 17h a 18:15h realitzem un acompanyament d’estudi assistit amb grups reduïts per a fer els deures i reforçar els hàbits d’estudi dels nens i nenes de l’escola la Carpa.
 • Espai de deures a l’Esplai: de dilluns a divendres de 17:15h a 18h els infants que estan apuntats a les activitats de diari, tenen una estona per a poder fer deures conjuntament amb els companys/es de grup.

Recollida escolar

Per tal de poder donar l’oportunitat a les famílies de conciliar la vida laboral i familiar, l’Esplai realitza un servei de recollida escolar que complementa la proposta d’activitats de lleure que oferim.

Què és la Recollida Escolar?

Els monitors i monitores de l’Esplai s’encarreguen d’anar a buscar els infants de les escoles en l’horari de sortida (a les 16:30h o a les 17h).

A quines escoles anem a recollir?

Actualment estem donant resposta a la recollida de les escoles:

 • La Carpa
 • Lola Anglada
 • Folch i Torres
 • Alegre
 • Ausias March

(per tal de realitzar una recollida a una nova escola, cal que hi hagi un mínim de 4 infants a recollir).

Un projecte de la Fundació Catalana de l\'Esplai