Colònies i campaments

Durant les vacances escolars d’estiu, l’Esplai realitza colònies i campaments on els nenes i nenes aprenen a ser més autònoms a la vegada que s’ho passen bé amb la proposta d’activitats: piscina, excursions, estampació de samarretes, contacte amb la natura… tot fomentant la relació i la convivència amb el grup.

Voleu saber 5 raons per anar de colònies?

  • Descansar i fer salut. Els infants, que semblen incansables, necessiten descansar. El canvi d’espai, de ritme i d’activitat és saludable per a ells i els permet desconectar del seu entorn habitual.
  • Estar lluny de la familia. Cal allunyar-se, de tant en tant, per aprendre a volar, a crèixer. A les activitats d’estiu, els infants s’espavilen i, sobretot, fan noves amistats.
  • Aprendre a viure. Ni l’escola ni la familia donen l’abast per cobrir totes les necessitats educatives dels infants. Fent activitats d’estiu poden experimentar coses noves: estar a la natura, practicar esport, relacionar-se amb altres nens i nenes…
  • Allunyar-se dels pares. Som un poble mediterrani i acollidor on la familia té un gran paper psicològic i social. Però també cal allunyar-se de tant en tant per aprendre a volar sol/a. A les colònies els infants s’espavilen, tornen més grans, més segurs d’ells mateixos, t’expliquen el que han fet, amb orgull.
  • Els monitors, gent de confiança. No són els seus pares ni les seves mares, però se’ls estimen com si fossin els seus germans petits. Juguen amb el teu fill/a, li expliquen contes, li ensenyen a consruir cabanes, a fer-se la motxilla… també l’avisen de tant en tant, li curen les rascades, li responen preguntes… Són gent de confiança!

Colònies Isards

Infants de 3 a 5 anys

Dates: del 4 al 10 de juliol del 2020
Lloc: Can Massaguer

INSCRIPCIONS ONLINE

Colònies Esquirols

Infants de 5 a 8 anys

Dates: del 6 al 10 de juliol del 2020
Lloc: Can Massaguer

INSCRIPCIONS ONLINE

Campaments Senglars

Nois i noies de 10 a 11 anys

Dates: de l’11 al 17 de juliol del 2020
Lloc: Pantà de Camarassa

INSCRIPCIONS ONLINE

Campament Jove

Nois i noies de 14 a 16 anys

Dates: de l’11 al 17 de juliol del 2020
Lloc: Rectoria de la Selva

INSCRIPCIONS ONLINE

Mesures de prevenció del COVID-19

Un projecte de la Fundació Catalana de l\'Esplai