APS

Projectes d’Aprenentatge i Servei

Proposta Educativa que combina processos d’Aprenentatge i de Servei a la Comunitat en un sol projecte ben articulat en el qual els participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l’entorn amb l’objectiu de millorar-lo.

Quins projectes APS fem a l’Esplai?

  • “El barri camina”: conjuntament amb l’Escola d’Adults de Can Serra i la Residència Francisco Padilla, treballem per poder oferir als alumnes de l’escola, una formació inicial en voluntariat amb infants i amb gent gran. Així mateix, posteriorment, se’ls dóna l’oportunitat de poder venir a fer de voluntari a l’entitat i/o a la residència, durant un període de temps.
  • “Internet segura”: conjuntament amb l’Escola Alegre, oferim la oportunitat als nois i noies de 4rt de la ESO a participar d’una formació en perills dins les xarxes socials, per tal que posteriorment puguin realitzar tallers de sensibilització sobre el tema amb nois i noies de 5è i/o 6è.
  • “Som barri – Som Infants Som Present”: iniciativa dels infants de l’Esplai quan a fer propostes de millora al barri, tot realitzant diferents accions que els ha portat a presentar les propostes a la Regidoria de Can Serra.

Un projecte de la Fundació Catalana de l\'Esplai