MITJANS (6 A 8 ANYS)

Programació Mitjans Curs 2018/19

La proposta d’activitats de lleure s’ha creat a partir dels interessos dels nens i nenes, tot adequant els objectius educatius a l’etapa evolutiva de cada infant i les seves necessitats.

Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Isards
2013-2011

Ubuntu

Expres’Art Tradicions

Piscina

Multijoc MasterChef Excursions

Sortides

Què fem a cada taller?

  • Ubuntu: Una maleta màgica ens ajudarà a descobrir injustícies i lluitar per aconseguir petits gestos com a  grup que ens ajudin a conscienciar a les persones.
  • Expres’Art:Taller destinat a totes les arts que ens envolten i ajuden a expressar-nos, gràcies a elles trobarem maneres de comunicar-nos i fer-nos entendre.
  • Piscina: acompanyament als infants de l’esplai al taller de piscina amb monitoratge especialitzat del Poliesportiu Sanfeliu de l’Hospitalet.
  • Tradicions: Es tracta d’un taller on la conservació i recuperació de les tradicions antigues i actuals és la nostra preocupació i prioritat.
  • Multijoc: A través del joc fem amics, aprenem sobre la frustració, les normes i sobretot ens ho passem bé.
  • MasterChef: Realitzem les nostres creacions en equips a través dels ingredients que trobem sobre la taula.

I què fem els dissabtes?

Els dissabtes són molt especials per a l’Esplai, són dies on infants, monitors i famílies realitzem activitats variades (ex excursions a la muntanya, rutes en patins, colònies en família…).

I què fem els dissabtes?

Els dissabtes són molt especials per a l’Esplai, són dies on infants, monitors i famílies realitzem activitats variades (ex excursions a la muntanya, rutes en patins, colònies en família…).

Vols formar-ne part?

Si esteu interessats en apuntar als petits de la casa participin a les activitats que fem visita l’apartat “Inscripcions” d’aquesta mateixa web.

Si voleu més informació podeu contactar amb nosaltres :

  93.438.60.42      canserra@fundesplai.org

Un projecte de la Fundació Catalana de l\'Esplai